Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu CUTREMURĂ lumea politică: DEZVĂLUIRILE despre SRI și DNA / VIDEO

Vintu - Sursa foto: piticu.ro

Sorin Ovidiu Vântu cutremură din nou lumea politică și face dezvăluiri și grave acuzaţii la adresa DNA şi SRI. Vântu susţine că avalanşa de arestări şi condamnări la care asistăm în ultima perioadă face parte dintr-un plan bine pus la punct. Un plan prin care se încearcă eliminarea de pe piaţă a oamenilor români de afaceri, astfel încât capitalul autohton să fie înlocuit cu cel străin.

Citește și: SCANDAL imens cu Sorin Oprescu și gardienii de la arestul Poliției București

„Unul dintre lucrurile cele mai neplăcute care se confirmă este faptul că toate acţiunile pe care le vedeţi, ale DNA-ului, ale parchetelor, ale SRI-ului, nu sunt altceva decât curăţarea României de tot ceea ce mişcă în ţara asta sau a mişcat în ţara asta: om de afaceri, om politic, astfel încât tot capitalul autohton aproape a dispărut, locul acestui capital fiind luat de capitalurile străine”, a spus Sorin Ovidiu Vântu într-o postare video.

Citește și: LOVITURĂ DNA pentru Liviu Dragnea: Ce a făcut el la Referendum e grav și trebuie pedepsit

El consideră că România a ajuns, în momentul de faţă, o colonie. Iar asta a fost confirmată, spune Sorin Ovidiu Vântu, de la cel mai înalt nivel, chiar de preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și: Precizări de la Kovesi: Cum a ajuns Lukoil, obiectul unor anchete penale, să facă afaceri cu DNA

“Iată că de la cel mai înalt nivel al ţării se recunoaşte faptul că România nu este altceva decât o colonie. Vă amintiţi ieşirile războinice ale domnului Iohannis, care spunea că noi nu primim decât 1785 (n.r. – de refugiaţi). Aţi văzut, 85, nu 80, nu 90, 85… Nicio săptămână mai târziu, acelaşi domn Iohannis, preşedintele României iese şi spune că Uniunea Europeană ne-a obligat să primim mai mulţi. Ce recunoaştere mai importantă, mai calificată decât asta ar putea avea România? Deci, domnul Iohannis, preşedintele României, recunoaşte că ţara asta a devenit o colonie’”, crede Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și: DNA a dat LOVITURA: Anunțul făcut de Direcție și care are legătură cu Lukoil

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.