Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Colentina, reacție după demiterea managerului Bogdan Andreescu

spital

Directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Dana Gabriela Ionescu, a declarat că saloanele nu au fost încălzite din cauza unei avarii care nu a ținut de spital.

"A fost o avarie, dar care nu ţine de spitalul nostru, ci de RADET. Au venit echipele pentru a remedia situaţia. Sunt şi acum prezente în curte. Din câte ştiu, s-a remediat în decurs de câteva ore. Avem un punct termic al RADET în curtea spitalului care este comun cu Institutul Matei Balş. Pot să spun că este în proprietatea şi exploatarea Institutului Matei Balş", a spus Ionescu, potrivit Agerpres.

Atribuţiile managerului Spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, care a fost demis, vor fi preluate de directorul medical Dana Gabriela Ionescu, a anunţat luni primarul general al Capitalei, care a precizat că decizia a fost luată după ce pacienţii şi personalul medical au fost nevoiţi să stea în frig.

Primarul general Gabriela Firea a anunțat, luni, că l-a demis pe managerul de la Spitalul Colentina, precizând că nu a fost respectat contractul de management şi nu au fost asigurate condiţii normale pentru toţi pacienţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.