Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, decizie de ultimă oră: După demiterea directorului RATB, un alt director PLEACĂ

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, luni, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei, că a trimis Corpul de Control la Spitalul Colentina. Măsura vine după ce duminică pacienții au așteptat în frig o jumătate de zi. De asemenea, Firea a anunțat că l-a demis pe managerul spitalului Colentina.

Explozie PUTERNICĂ la o fabrică din Strehaia: Un om a MURIT, zeci de mașini de intervenție detașate

„Am trimis Corpul Control să aflăm de ce spitalul Colentina nu este pregătit să facă față unei perioade geroase și care sunt motivele pentru care o perioadă destul de lungă de timp pacienții și chiar medicii de la Spitalul Colentina stau în frig, în condițiile în care celelalte unități spitalicești lucrurile erau normale, pentru că managerii se pregătiseră. Nu era o problemă de la RADET. Presiunea și temperatura erau normale. Am verificat personal acest lucru, ci era o problemă internă de lipsă de management, de inexistența unui contract de mentenanță, de inexistența unei revizii, care se face înaintea sezonului rece, și în general o tratare superficială a actului managerial. (...) Prin urmare, azi dimineață am semnat dispoziția pentru demiterea spitalului Colentina., pentru motive întemeiate de nerespectare a contractului de management și asigurarea condițiilor decente, normale pentru toți pacienții. La fel se va întâmpla cu orice manager de spital sau de instituție, care nu-și respectă contractul, nu-și asumă responsabilități și care consideră că poate să facă absolut ce dorește față de cetățeni”, a declarat Gabriela Firea, la sediul primăriei.

Primarul General a anunțat ca atribuțiile managerului spitalului Colentina vor fi preluate de directorul medical al unității sanitare, dr. Dana Gabriela Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.