Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Funcția pregătită de PSD pentru Victor Ponta

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

PSD și ALDE au majoritate în Parlament și se pregătesc să își împartă prada de război. Dacă pentru funcția de președinte al Senatului lucrurile sunt lămurite, această funcție aparținând ALDE prin Călin Popescu Tăriceanu, la Camera Deputaților funcția de președinte va reveni celor de la PSD.

Citește și: Începe o săptămână politică NEBUNĂ. NU intră în calcule SUSPENDAREA președintelui/ DETALII

Citește și: EXCLUSIV Ce oferte de locuri de muncă are Dacian Cioloș după ce rămâne șomer/ surse

În acest moment, în PSD, se așteaptă decizia lui Liviu Dragnea. Dacă acesta va deveni noul prim-ministru al României, atunci funcția de președinte al Camerei Deputaților este vacantă. Însă, dacă Dragnea nu va fi premier, cel mai probabil va prelua funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În spatele cortinei, Victor Ponta este pregătit pentru a prelua funcția de președinte al Camerei Deputaților, fostul premier fiind în cărți pentru funcție și după mazilirea lui Valeriu Zgonea.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Victor Ponta nici nu a confirmat, nici nu a negat că ar putea deveni președinte al Camerei Deputaților. ”Nu am discutat încă de nicio funcție! Nu am cerut nimic și nu am refuzat nimic”, ne-a declarat Victor Ponta.

În partid se vorbește însă că PSD are nevoie de un om cu notorietate la Camera Deputaților, pentru că vor urma legi grele în Parlament, iar Victor Ponta are experiența necesară pentru a le administra atât din punct de vedere al procedurilor parlamentare, cât și al relației cu mass-media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.