Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Oamenii din spatele guvernului Grindeanu

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

PSD și ALDE au instalat Guvernul, dar în spatele fiecărui ministru se află un om important de la partid. În lumea politică li se zice ”proptele” celor care ajung în anumite funcții, dar de fapt au un politician important în spate.

Citește și: 'Geniul' din cabinetul Grindeanu: Șapte școli în șase ani

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea și cantonamentul din Băneasa

Liviu Dragnea a cerut ca acest Guvern să fie atent monitorizat de la partid, dar această monitorizare capătă alte valențe în spatele ușilor închise din Kiseleff. În principiu, miniștrii sunt supravegheați de foști miniștri din guvernul Ponta, care au deja experiență pe domeniile lor.

Pentru că oamenii lui Ponta au fost lăsați pe dinafară, mulți dintre ei nu prea mai au tragere de inimă să supravegheze Guvernul și au pornit un joc intern pentru a-și asigura cât mai multe funcții pentru oamenii de încredere.

Nu la fel de neglijenți sunt cei care i-au împins pe actualii miniștri în Guvern. Oameni din județe, cu forță în interiorul partidului au împins ”marionete” la diverse ministere, iar acum așteaptă roadele muncii lor. Baronii sau foștii baroni din Prahova, Constanța, Giurgiu sau Teleorman au cei mai mulți oameni fideli în Guvern și vor trage sforile în numele acestora.

Surse din PSD ne-au explicat că, de fapt, respctiva Comisie de supraveghere va fi Liviu Dragnea, cel care va monitoriza cu atenție activitatea Guvernului, iar la nivel de acțiuni mai mici ale miniștrilor responsabili vor fi puternicii zilei care i-au împins în față pe miniștrii. Aceștia răspund direct în fața lui Liviu Dragnea, dacă lucrurile nu merg bine în acest Executiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.