Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea și cantonamentul din Băneasa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea gânditor

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost învestit de Parlament, iar miniștrii au depus jurământul la Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis i-a cerut liderului PSD să îi învețe și pe miniștrii lui Sorin Grindeanu programul de guvernare al PSD, dar ceea ce nu știa președintele este faptul că liderul PSD deja procedase la acest lucru.

Citește și: VIDEO - Klaus Iohannis, CONFRUNTARE directă cu Liviu Dragnea la Cotroceni

Vezi și: VIDEO Începe RĂZBOIUL: Președintele Iohannis, discurs ACID la jurământul Guvernului Grindeanu

Vezi și: Olguța Vasilescu, GAFĂ la ceremonia de la Cotroceni/ UPDATE

”Domnule președinte Dragnea aflarăm de la televizor că sunteți singurul care cunoaște programul de guvernare din scoarță în scoarță. Vă rog eu frumos: învățati-i și pe ei!”, i-a transmis Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea, la ceremonia de la Cotroceni

Surse de la vârful PSD ne-au precizat că întreaga echipă guvernamentală a fost băgată de Liviu Dragnea în cantonament, la sediul PSD din Băneasa. Cu o seară înainte de audierile din Parlament, toți miniștrii au fost duși în Băneasa și au fost școliți cu partea care le revenea din programul de guvernare.

Profesori le-au fost și unii dintre șefii de comisii parlamentare, care le-au explicat miniștrilor ce întrebări vor primi a doua zi în Parlament. Astfel, unii dintre miniștrii s-au prezentat la audierile din Parlament cu ”copiuțe”, pe care aveau atât întrebările, cât și răspunsurile potrivite.

Surse de la vârful PSD ne-au confirmat faptul că unii dintre actualii miniștri au fost cooptați în echipă pe ultima sută de metri și nu știau prea multe despre programul de guvernare. Tocmai din acest motiv a fost convocat ”cantonamentul” din Băneasa, iar în Parlament s-a scurtat foarte mult timpul de audiere, pentru că altfel miniștrii erau expuși întrebărilor opoziției, dar mai ales la întrebările presei. De altfel, miniștrii au fost instruiți de la partid să nu se întindă prea mult la declarațiile de presă, pentru a nu le oferi ziariștilor posibilitatea de a le întinde capcane.

Cu toate acestea, o parte dintre miniștrii au rostit perle sau au arătat că sunt foarte slab pregătiți. Spre exemplu, ministrul Transporturilor ne-a explicat că el nu promite niciun kilometru de autostradă, iar ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a evitat orice fel de întrebare, trimițându-i pe jurnaliști să citească programul de guvernare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.