Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se organizează rezistența din PSD: opoziție la Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, conduce cu mână de fier partidul, dar acest mod de a conduce a lăsat victime în urmă. Oameni din partid care au muncit pentru victoriile electorale au fost lăsați în afara echipei de guvernare și acesta este un afront greu de înghițit de către unii.

Citește și: Cu pași repezi spre MODELUL pdl-ist. Ce i-a ANUNȚAT Turcan pe `rebelii` din partid

Vezi și: Se apropie EXECUȚIA sifoanelor DNA

Citește și: Nu e liniște în partidul lui Băsescu: UNPR-iștii apelează la Codul Penal

Surse din PSD ne-au explicat că se construiește un soi de tabără de opoziție împotriva lui Liviu Dragnea, o tabără care va sta tăcută până la momentul potrivit, de teama unor eventuale represalii.

”Avem mulți oameni nemulțumiți de modul în care conduce Liviu Dragnea și sunt mulți cei care abia așteaptă momentul potrivit pentru a-i lua gâtul. Să nu credeți că nu mai există opoziție în interiorul PSD”, ne-a explicat un fost ministru din Guvernul Ponta.

Cei care încearcă să construiască opoziția la Liviu Dragnea sunt, în principal, foștii miniștri care au rămas apropiați de Victor Ponta și care au fost eliminați din toate jocurile de Liviu Dragnea.

Pe lângă aceștia mai există și oameni care făceau parte din echipa lui Liviu Dragnea, erau în plină ascensiune și sperau la un portofoliu în Guvern, însă Dragnea le-a năruit speranțele într-o singură noapte. Surse din PSD ne-au explicat că exista o listă de miniștri pregătită și agreată de partid, dar cu o noapte înainte de prezentarea oficială, Dragnea a făcut schimbări majore, iar unii dintre oameni au fost executați.

”Dragnea știe că există această opoziție, se aștepta, doar că nu-l interesează. Este puternic și are toate cărțile în mână, dar niciodată nu se știe când se schimbă lucrurile și atunci ei vor sări să-l decapiteze”, ne-a explicat un lider PSD, apropiat de Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.