Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Teorie EXPLOZIVĂ: de ce a fost demis George Scutaru de la Cotroceni

scutaru-ziuanews.ro

Colaborarea dintre președintele Klaus Iohannis și George Scutaru părea că merge ca pe roate, acesta fiind unul dintre puținii liberali recompensați de Klaus Iohannis cu un post de consilier prezidențial. Printr-un comunicat sec, Cotroceniul a anunțat mazilirea din scurt a lui Scutaru.

Prin Parlament circulă o teorie incendiară: George Scutaru este implicat în două dosare penale și de aceea a fost demis de președintele Klaus Iohannis.

1. În primul dosar, George Scutaru ar fi fost turnat de președintele CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, în prezent arestat. Bîgiu le-a recunoscut procurorilor că o parte din cei 250.000 de euro, destinați mitei pentru fostul ministru de Interne, Cristian David, au ajuns și la Buzău.

Citește și: Fost baron PNL arestat: Bani din mită folosiți în campania electorală din 2008

Acești bani au fost folosiți în campania electorală din 2008. La vremea respectivă, liderul PNL Buzău era chiar George Scutaru.

2. Al doilea dosar în care apare numele lui George Scutaru este ”Dosarul ASF”. Soția lui George Scutaru a fost sprijinită de Unchiu' Rușanu să ajungă la ASF, iar ancheta procurorilor DNA ar putea să o prindă și pe ea în chingi.

Având în vedere aceste informații este de înțeles de ce președintele Iohannis s-a debarasat de Scutaru rapid și fără prea mult scandal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.