Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai căutaţi infractori români râde de autorităţi: Ce a postat pe Facebook / VIDEO

infractor Bolivia

Asta e de-a dreptul strigător la cer. Unul dintre cei mai căutaţi infractori români râde de autorităţi. În timp ce oamenii legii îl caută, el se distrează în Bolivia şi postează poze pe facebook de pe plajă.

Cautat in toata lumea, un roman condamnat la 5 ani de inchisoare pentru clonare de carduri se bronzeaza linistit in Bolivia si posteaza pe Facebook fotografii cu viata de lux pe care o duce. Lui Florin Manole nu ii pasa ca politistii romani l-au pus in capul listei cu cei mai cautati infractori. Romania nu are un tratat de extradare cu Bolivia. Manole ar fi luat din conturile unor americani cateva sute de mii de dolari. "Trebuie sa va amintesc faptul ca unele pasari nu sunt facute sa stea in colivie. Penele lor sunt prea stralucitoare." - a scris Florin Manole pe pagina lui de Facebook.

Citeşte şi: PNL a făcut o contestație la CCR în legătură cu numirea șefului TVR

Fula, cum ii spun cunoscutii, a fugit din tara anul trecut, chiar inainte ca magistratii de la Curtea de Apel Ploiesti sa il condamne definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare pentru constituirea unui grup infractional si falsificare de carduri. Initial s-a ascuns in Peru. De acolo a ajuns in Bolivia unde traieste alaturi de iubita lui. Pe Facebook, Fula posteaza aproape zilnic fotografii si din cand in cand mai scrie si cate un mesaj pentru cei care il invidiaza. "Te roade gelozia ca eu sunt mai tare, Pestele mic niciodata nu-l inghite pe cel mare. Fraierii cad mereu, baietii raman in picioare", este un alt mesaj postat pe Facebook. In Romania, Fula a fost dat in urmarire generala si apare pe lista Politiei Romane cu cei mai cautati infractori. De asemenea, el este cautat si de Interpol.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea la DNA: 'Cătălin Predoiu şi Emil Boc sunt implicați în dosarul Gala Bute'

Politistii spun ca stiu de mai multa vreme ca Florin Manole se afla in Bolivia, dar ca deocamdata nu il pot aduce in tara. Romania nu are un tratat cu acest stat iar procedurile de aducere in tara sunt destul de complicate si trebuie facute atat de Ministerul Justitiei cat si de cel de externe. Daca Bolivia va refuza cooperarea, se poate ajunge in situatia in care Florin Manole sa nu fie niciodata tras la raspundere.

Citeşte şi: Elena Udrea nu l-a vrut pe Robert Turcescu candidat PMP: 'Voiam un om politic'

Florin Manole a intrat in atentia politistilor in 2012. El a coordonat o retea de falsificatori de carduri care a lasat cu conturile goale cel putin 80 de cetateni americani, carora le-au furat datele bancare prin atacuri de tip phishing. Cu banii astfel obtinuti, de ordinul sutelor de mii de dolari, Fula si ceilalti membrii ai retelei au facut cumparaturi scumpe la Paris si au luat masini de lux si apartamente in blocuri nou construite, spune ProTV. Desi a fost gasit vinovat de instanta, pe retelele sociale Fula neaga acuzatiile: ”As vrea sa scrie care e prejudiciul meu si numele unei banci prejudiciate de mine sau al unei persoane, daca exista asa ceva in dosarul meu. Daca exista asa ceva in doarul meu, in 3 zile ajung in Romania si imi execut condamnarea. As vrea sa am parte de un proces echitabil, nu de un teatru de papusi."

Citește și: Klaus Iohannis se implică în scandalul ofițerilor acoperiți declanșat de Victor Ponta: Prima reacție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.