Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai puternici oameni din lume, un mare sportiv, e în COMĂ ARTIFICIALĂ, după ce a fost găsit aproape mort / VIDEO

Rich Piana

Şoc în lumea sportului. Un celebru culturist este în comă artificială după ce a fost găsit aproape mort în propria locuinţă. Este vorba despre Rich Piana care a fost internat de urgenţă într-un spital din Florida. Site-ul tmz.com a anunţat că medicii i-au indus acestuia coma artificială după ce a fost găsit inconştient.

Citeşte şi: Anunţ ULUITOR: 'Andreea Marin se recăsătoreşte. Noul său soţ este divorţat şi are doi copii'

Rich Piana este un fost culturist, în prezent fiind om de afaceri şi un „guru” în domeniul bodybuildingului. Milioane de oameni din întreaga lume îi urmăresc canalul oficial de Youtube, unde acesta postează clipuri şi tutoriale pentru fanii bodybuildingului. Fostul culturist se bucură de o mare popularitate pe internet datorită deschiderii sale faţă de subiecte adesea „interzise”, cum ar fi consumul de substanţe anabolizante, conform fanatik.ro. "Personalul de pe ambulanţă a răspuns la un apel la casa lui Piana. Primele informaţii erau că este posibil să fie vorba de o supradoză. Când au ajuns, Piana era inconştient şi a fost transportat la cel mai apropiat spital, unde medicii i-au indus coma artificială”, a declarat un poliţist pentru site-ul tmz.com.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

Rich Piana a fost dependent de injectarea oricărui steroid care să-i facă muşchii să crească şi mai mult. „Dacă ai posibilitatea să alegi să-ţi creşti muşchii în mod natural sau cu ajutorul steroizilor, eu sfătuiesc pe toată lumea să aleagă calea naturală. Steroizii te rănesc pe tine, dar îţi rănesc şi corpul”, declara Rich Piana în urmă cu scurt timp.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.