Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță, detalii ȘOCANTE în cazul profesoarei moarte după rapel: 'Evenimente de acest fel apar zilnic în rândul multor persoane'

Spatiul Medical
Valeriu Gheorghita

O profesoară de fizică de la Liceul German din Oradea a murit la Spitalul judeţean din Oradea. Femeia a ajuns la spital chiar în ziua în care a primit a doua doză din vaccinul Moderna, iar decesul acesteia s-a produs câteva zile mai târziu, soţul femeii afirmând însă că aceasta s-a simţit rău în mai multe rânduri în ultimele săptămâni, fără însă a fi cunoscută cu probleme medicale. Reprezentanţi ai spitalului au declarat că în cazul femeii există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, excluzând orice legătură cu vaccinul.

Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că decesul profesoarei nu a survenit ca urmare a unei reacții la vaccin. Gheorghiță a precizat că mulți români trec prin episoade critice din punct de vedere medical, existând și decese, dar ele nu sunt mediatizate pentru că nu au fost vaccinați, iar o corelare între procedura medicală și boală sau deces nu poate fi făcută.

Citește și: Datele care răstoarnă criticile! Situația făcută publică de Rareș Bogdan

”Nu există nicio legătură între vaccinare și decesul persoanei. Cedarea organelor interne nu se poate întâmpla din cauza vaccinului. Arată o suferință preexistentă care a avut o evoluție nefavorabilă. Evenimente de acest fel apar zilnic în rândul multor persoane, dar ele nu sunt mediatizate pentru că ele nu au fost vaccinate. Multe persoane ar fi pățit chiar și dacă nu s-ar fi vaccinat. Mie îmi vin toate reacțiile adverse de la alte instituții, eu le prezint săptămânal în atenția opiniei publice și zilnic la ora 17:00.”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.