Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoară moartă după rapel: Mărturia soțului

Adriana Bunea

O profesoară de fizică din Oradea, Adriana Bunea, a murit după rapelul cu vaccinul Moderna! La doar câteva ore după vaccinare, femeia a ajuns în stare gravă la UPU.

Citește AICI reacția lui Valeriu Gheorghiță

”Se plângea, după prima doză de vaccin, că îi este frig. Un cadru medical a spus că este posibil ca organismul să se fi luptat.

Acum privind retrospectiv pot spune câteva lucruri, pe care mi le-au confirmat cunoștințe care sunt din domeniul medical, și anume se plângea destul de des în ultimele două săptămâni că îi este frig, cu toate că era destul de cald în casă.

Citește și: Datele care răstoarnă criticile! Situația făcută publică de Rareș Bogdan

Dând filmul în spate, o cunoștință care este cadru medical mi-a spus că este explicabil fiind faptul că s-ar putea că organismul să fi luptat cu ceva în acel interval de timp.

În ultimele săptămâni, au fost patru săptămâni între primul vaccin și rapel. Au fost nu frisoane ci senzații de frig, nu frisoane.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

Nu (n.r. a existat o legătură). Dacă ar fi să spun ceva, rapelul sau vaccinul să fi fost un catalizator pentru ceva pre-existent. Nu știu dacă existau lucruri mărunte și aceasta a fost picătura care a revărsat paharul.

După plecarea de la rapel am convenit că dacă nu se simte bine o să trebuiască totuși să mergem la un spital, în zilele următoare, pentru analize și spunea că urăște, nu dorește să meargă în spital. Și povestea despre tauma pe care a avut-o acum 15 ani când a murit tatăl ei și a trebuit să petreacă mult timp în spital.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu reacționează la atacul lui Florin Cîțu: ‘Pramatia aia schizoidă m-a făcut terorist’

Și eu am făcut tot Moderna. Au fost doar două efecte adverse. Brațul dureros în timp ce îl mișcăm. Și a două a fost o durere de ochi care persistă câteva ore. Dar până dimineață a trecut.”, a spus, la Antena 3, Vasile Bunea, soțul profesoarei, și el profesor de fizică tot în Oradea.

La UPU, femeia a ajuns luni seara, în stare de inconștiență, în jurul orei 21:30, cu midriază fixă bilaterală (dilatația accentuată a pupilelor), într-o stare generală profund alterată. I s-a făcut și dializă.

Citește și: Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp: ‘Cazul m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis’

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în principiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, a spus dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean.

La Urgențe, medicii au indicat o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei care a murit joi, după vaccinul de luni, când a intrat în comă.

Citește și: Specialiștii avertizează! În luna aprilie vor exploda infectările cu coronavirus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.