Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea anului: România va fi inclusă în programul Visa Weiver

viza sua

Congresmanul SUA Mac Thornberry a anunţat în exclusivitate pentru Radio România că e posibil să se facă modificări astfel încât România să fie inclusă în programul Visa Waiver.

Citește și: Cum a incurcat Udrea darea de mita in dosarul Lucinschi - Pricop

Congresmanul republican Mac Thornberry a explicat că în partidul republican nu există consens privind menţinerea programului Visa Waiver şi nici în privinţa modificării criteriilor pentru ca Romania să fie inclusă. Dar există şi veşti bune privind o modificare parţială. Preşedintele Comitetului pentru Servicii Armate al Camerei Reprezentantilor a explicat că problema mai extinsă a imigraţiei este foarte controversată în SUA, dar nu are nimic de a face cu România ci cu Mexicul şi America Centrală, deşi SUA are imigrani ilegali din toată lumea.

Citește și: Povestea genții negre cu 900.000 de euro pe care ar fi primit-o Elena Udrea

Mac Thornberry a spus ca in SUA, este foarte controversată chestiunea felului în care trebuie abordată problema celor care imigrează ilegal şi a celor care deja au ajuns în America.

"Cred totuşi că există un interes ridicat pentru schimbarea parţială a criteriilor programului Visa Waiver, care să fie în beneficiul României şi Poloniei. "Cred că a fost un accident că deschiderea Visa Waiver a durat prea puţin iar România şi Polonia au ratat includerea. "Nu pot promite că schimbarea va apărea în viitorul apropiat, din cauza controverselor privind imigraţia, dar există un interes semnificativ într-o schimbare parţială în cazul Visa Waiver care să ajute aliaţi foarte apropiaţi ai Statelor Unite, membri ai Uniunii Europene, să fie incluşi în programul Visa Waiver” a declarat congresmanul republican Mac Thornberry.

Citește și: Toți oamenii președintelui: Legăturile periculoase ale consilierilor lui Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.