Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ATAC DUR la Traian Băsescu după declarațiile BOMBĂ ale lui Dan Andronic

ponta stiripesurse

Fostul premier Victor Ponta a comentat marți dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic, privind alegerile prezidențiale din 2009, și a lansat un nou atac la adresa fostului președinte Traian Băsescu, spunând că „minte cum respiră”.

„Eu eram în sediul de la Kiseleff în 2009. Eu cred în continuare - nu mă puteți bănui că îl iubesc pe Mircea Geoană - că Mircea Geoană a câștigat”, a spus Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă crede ce spune Traian Băsescu, Victor Ponta declarat: „Nu-l cred niciodată pe Traian Băsescu. Cred că Traian Băsescu, dacă vă zice că nu știa despre acea întâlnire, vă minte cum respiră”.

ULTIMA ORĂ: Traian Basescu, joc strategic în noul dosar redeschis de procurori

Fostul președinte a spus luni seară, la o emisiune Tv, că nu știa că șefii de la serviciile de informații erau acasă la Gabriel Oprea: „Nu, niciodată. Dacă aș fi știut, poate mă duceam și eu la un whisky. (...) Nu am știu atunci, am aflat în septembrie 2016, aflând de la Dan Andronic”.

„Nu am o explicație. Înțeleg din articolul lui Dan că ei a fost cei care au câștigat alegerile. Azi am aflat cert că le-a câștigat Kovesi, Coldea, Maior și Oprea. Păi, eu zic să-i arestăm. Dacă au falsificat alegeri, trebuie o anchetă a Parchetului general. (...) Azi am aflat detalii, că vorbeau cu președintele: nu știu dacă cu președintele PDL, cu președintele României sau cu președintele PSD. Asta nu am înțeles. (...) Cu Kovesi vă dau scris că nu am vorbit (în seara alegerilor - n.r.). Și nici nu îmi dădea prin cap că la miezul nopții, ăștia umblă ca huhurezii, mai știu eu pe unde”, a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.