Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de parlamentari ai Opoziţiei, blocaţi în aeroporturi. Liberalii acuză o conspiraţie

aeroport

Zeci de parlamentari sunt blocaţi la această oră pe aeroporturile din Timişoara şi Iaşi, de mai bine de două ore, fix în ziua în care este programat plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului. Aeronavele Tarom ar fi avut defecţiuni, iar compania a decis să trimite alte aparate de zbor.

Vezi şi: Modificarea Statutului parlamentarului pe ordinea de zi a Parlamentului

"Avionul de la Timisoara trebuia sa plece la 8.45, cica decolam abia la 12.30. Teoretic. La Iasi aud ca e la fel: 4 ore intarziere. Scuza aceeasi: TAROM pretinde ca s-au stricat ambele avioane si trebuie sa trimita altele. Daca nu s-or prabusi si alea prin munti... Acum, la o numaratoare simpla avem cateva zeci de parlamentari din Opozitie blocati in aeroporturi: Banat, Crisana, jumatate din Moldova. Sigur nu are nicio legatura cu faptul ca la ora 14.00 incepe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD. Si nu va avea nicio legatura cu urletele lui Zgonea ca PNL boicoteaza corectarea Statutului parlamentarilor. Da', siguuuuuur...", scrie senatorul Cristian Bodea pe Facebook.

Vezi şi: MESAJ de urgenţă în noapte în PSD: Există riscul ca PNL să boicoteze

Aceeaşi situaţie este şi la Iaşi, susţine senatoarea Mihaela Popa. "Din păcate, în ciuda eforturilor de dezvoltare a Aeroportului Internațional Iași, compania TAROM nu reușește să respecte orarul de zbor și pasagerii din Iași 2021 - Capitală Culturală Europeană. Acelasi Tarom, aceleasi probleme... Avionul trebuia sa decoleze de la Iasi la 9.20 dar suntem anuntati ca nu exista aeronava si ca va sosi peste 4 ore ...exact ca acum doua saptamani... zeci de persoane pierd legaturile externe... Iasul ramane cenusareasa celor de la Tarom...", a anunţat senatoarea liberală.

Vezi şi: Secretul unui plan-fulger PSD în Parlament

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.