Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CRPC Timiș a făcut PRĂPĂD în șase luni de mandat - Sorin Susanu a închis și amendat aproape 200 de unități

de Banat.ro
Sorin Susanu

Noul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Susanu, a făcut prăpăd în doar jumătate de an de mandat. Transferat în Timiș de la Brașov, Susanu a luat cu asalt companiile care au încălcat legislația privind protecția consumatorilor și le-a amendat fără milă.

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR - Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

Susanu susține că în primele șase luni în care s-a aflat la șefia Protecției Consumatorilor Vest aproape 200 de unități au fost înschise sau cu activitatea suspendată sub diferite forme, în urma controalelor. Totodată, au fost restituiți peste 560.000 de lei cetățenilor păgubiți. „565.327 lei au fost restituiți consumatorilor, sume care au fost încasate necuvenit. O diferență majoră față de anii trecuți. În primul semestru al anului au fost închise 197 de unități în diferite forme, unele până la remedierea activității, unele pe o perioadă de timp. Peste jumătate din aceste măsuri nu au fost contestate în instanță, s-a dat curs lor, conform Debanat.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.