Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Poliției Române, băgat în ȘEDINȚĂ de noul ministru al Internelor: 'Nu mi-e frică de nicio schimbare din funcție'

Libertatea
Ioan Buda

Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a participat miercuri, la o ședință a noului ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, cu șefii de arme din instituție, acesta precizând la ieșire că nu îi este frică că ar putea fi schimbat din funcție, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: De pilele incompetente nu se va atinge

"A fost o ședință constructivă. Nu mi-e frică de nicio schimbare din funcție. Aici este o echipă de oameni profesioniști, bine pregătiți, vor urma și rezultatele. Sigur că da (noul ministru a discutat prioritățile -n.r.)", a declarat chestorul Ioan Buda, directorul general al Inspectoratului General al Poliției Române, după ședința cu noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga.

Nicolae Moga, numit de PSD la portofoliul Interne în locul lui Carmen Dan, a depus jurământul miercuri la Palatul Cotroceni. Evenimentul a durat aproximativ opt minute.

Moga este senator PSD de Constanța, aflat la al treilea mandat și vicepreședinte al Biroului Permanent al Senatului României. Între 1996-2000, a fost preşedintele televiziunii Neptun Constanţa.

Citește și: Mega Image vrea să dea mega-lovitura! Se schimbări îi așteaptă pe clienți

Nicolae Moga a început munca în 1977, în poziția de șef lot la Energomontaj Turceni, iar din 1980 a fost șef de brigadă, coordonator lucrări de construcții montaj ecluzele Năvodari și Cernavodă - Energomontaj Năvodari. Între 1986 și 1991, a fost director adjunct Management - Energomontaj CNE Cernavodă, sectorul Termocentrale Electrice, iar apoi a fost numit, între 1991 și 1993, subprefect al județului Constanța. De altfel, Nicolae Moga a mai deținut funcția de subprefect al județului Constanța și între 2003-2004. Timp de patru ani de zile, respectiv între 1996 și 2000, Nicolae Moga a fost președintele televiziunii Neptun Constanța, iar în 2008 a obținut primul său mandat de senator în Parlamentul României, fiind apoi numit vicepreşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică si Siguranţă Naţională. În 2012, a mai obținut un mandat de senator, iar acum se află la al treilea. Nicolae Moga a fost cursant, între 1973 și 1977, al Facultății de Energetică, Specializarea Centrale Termoelectrice din cadrul Institutului Politehnic București, a făcut studii studii postuniversitare de management și finanțare Locală, între 2002-2004, la Universitatea Ecologică București, între 2002 și 2006, a făcut Facultatea de Drept și Științe Juridice din cadrul Universității Ecologice București, iar în 2011 a absolvit Universitatea Naţională de Apărare ,,Carol I,,.

Citește și: Negocieri intense între Victor Ponta și Viorica Dăncilă! Ce funcție vrea să-i obțină soției sale

Nicolae Moga este membru PSD din 2003, mai exact a deținut funcția de membru al Comitetului Executiv Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.