Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport, ÎNCĂTUȘAT în plină stradă, de polițiști, după ce mașina i-a fost vandalizată

houstonchronicle.com
extradare catuse

Caz șocant în Capitală.  Preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), Augustin Hagiu, a fost încătușat, în plină stradă, după ce a vrut să sesizeze o amenințare și o tentativă de distrugere a mașinii sale. Conform EVZ, Hagiu a cerut ajutorul polițiștilor după ce o femeie de etnie romă a încercat să îi vandalizeze mașina, care ar fi blocat accesul a două taxiuri. Bărbatul a sunat la poliție pentru a cere ajutor însă s-a trezit în cătușe.

"Polițiștii l-au luat la întrebări și i-au cerut să se legitimeze. Le-a spus să vină la el în casă sau să se le prezinte actele. Polițiștii i-au spus că îl duc la secție. Hagiu s-a îndreptat către autospeciala de poliție și a pus mâna pe mâner. Atunci, agenții l-au încătușat pe motiv că nu are voie să atingă mașina. A fost dus la Secția 19. El spune că a fost ținta bătăii de joc a celor doi tineri agenți care i-au umblat în telefon, fără permisiunea lui și, la final, l-au scos din sediu, fără nicio explicație. A sunat avocata și a depus o plângere", scrie sursa citată.

Poliția Capitalei precizează că a fost vorba despre o sesizare făcută la 112 iar o femeie susținea că a fost înjurată. Pe motiv că ar fi fost recalcitrant, Hagiu a fost amendat cu 300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ciitește și: ȘOC în SUA - Actrița porno care susține că a avut o relație cu Donald Trump a fost arestată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.