Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul care a intrat cu mașina în ambasada Rusiei ar fi șeful organizației TATA: ieri a fost condamnat la 15 ani de închisoare (Surse)

bogdan draghici

Un șofer a intrat, în această dimineață, cu mașina în gardul ambasadei Rusiei la București. Conform surselor apropiate anchetei, citate de televiziunile de știri, șoferul ar fi șeful asociației TATA, Bogdan Drăghici, cel care a fost condamnat, ieri, la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a violat fiica.

Citește și: VIDEO - Momentul în care șoferul a intrat cu mașina în ambasada Rusiei: și-a dat foc singur

Bogdan Drăghici este acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori.

Arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat în arest nu mai puțin de 13 luni. În plus, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, în așa fel încât averea lui să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în codițiile în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și îi solicită 50.000 de euro.

După mai bine de doi ani, procurorii l-au trimis pe Drăghici în judecată, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.