Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Știrea care l-a enervat pe Victor Ciutacu: Cum l-a încuiat SPP în baie, alături de Serghei Mizil!

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a izbucnit după ce o știre veche, legată de un episod de la o nuntă, a redevenit de actualitate. Acesta spune că, periodic, informația că el și excentricul Serghei Mizil au fost încuiați în baie, de la SPP, la o nuntă, face senzație.

Ciutacu lămurește cum s-a petrecut totul

"Iar face carieră în social media povestea spumoasă a prietenului meu Serghei Niculescu-Mizil despre nunta la care SPP ne-a încuiat pe amândoi în WC. E o chestie repetitivă, la câțiva ani bubuie, se re-viralizează și fiecare mai pune ceva de la el. Asta fiindcă podcasterii n-au nici imaginație, nici background și-l întreabă pe al meu aceleași lucruri.

Cu regretul că stric entuziasmul unor care descoperă apa caldă de la bloc, istoria s-a scris cam așa. Eram la nunta unui prieten comun, stăteam (cu familiile) la aceeași masă. Habar n-aveam cine e mireasa, atunci o cunoscusem. Multă lume politică, lăutari de soi, locație pretențioasă și la modă, însă nu era nimic care să mă surprindă. Până când au început să mișune sepepiștii, alții decât eventualii aghiotanți ai potentaților portocalii ai momentului. Când a apărut și cameramanul oficial Sorin Mișcoci, a început să mi se ridice ceața de pe ochi. Nu trebuia să fii geniu ca să deduci că o să apară și Traian Băsescu. Pentru că, să vezi surpriză, m-a lămurit țiganu-n hohotele de râs ale asistenței, mireasa era șefa de cabinet a Tiranului. Ceea ce, repet, depășea puterea mea de cunoaștere.

În esență, ne-a apucat pisarea, fatalitate, când trebuia să ajungă Jucătorul. Și ne-am dus la WC, că aveam și noi o etate și prostatele bătrâne. Fix când eram noi unde merg regii pe jos, a apărut alaiul. Și sepepiștii zeloși ne-au încuiat înăuntru și au stins lumina. Restul poveștii, cu pișatul pe pantofii omului care se juca la întrerupătoare, îl știți de la omul de artă, cultură și televiziune. Ce nu v-a spus el e că, după mulți ani de atacuri reciproce, a fost prima oară când am schimbat câteva cuvinte politicoase cu președintele republicii și că nunta s-a încheiat apoteotic cu o horă în care s-au încins nea Traian, nea Gigi și inevitabilul Serghei Mizil, care astăzi ar fi rupt pe tiktok", scrie Ciutacu pe Facebook.

End of story...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.