Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Deputatul mitralieră', JIGNIRE FĂRĂ PRECEDENT: Semnatarii scrisorii anti - Dragnea sunt 'niște tractoriști, unii suntem burghezi'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin radulescu

Catalogare fără precedent a semnatarilor scrisorii anti - Dragnea. Deputatul Cătălin Rădulescu a folosit cuvinte extrem de dure pentru a-i descrie pe social - democrații care au cerut demisia lui Liviu Dragnea. În viziunea lui Rădulescu, puciștii social - democrați sunt niște tractoriști.

„O privesc pe de o parte cu silă, pe de altă parte cu îngrijorare, criticând neconduita şi atitudinea nestatutară a colegilor, care transmit astfel de scrisori publice. Am văzut că se poziţionează o parte că discuţiile vizavi de abuzurile care s-au făcut în justiţie au adus scăderea în sondaje, ceea ce mi se pare o aberaţie incredibilă. Discută colegi care până acum aveau dosare. Disputa asta e publică, e urâtă, ne bagă pe toţi în aceeaşi oală. Totuşi, dintre oamenii ăştia nu suntem chiar... eu sunt medic chirurg, nu toţi suntem tractorişti care am ajuns vicepremieri sau eu ştiu, electricieni care am ajuns miniştri. Facem unii parte şi din familii burgheze sau semi-burgheze de pe vremuri, suntem intelectuali, nu poţi să bagi chiar pe toată lumea într-o oală şi toate mizeriile astea să se răsfrângă asupra noastră, a tuturor, din cauza unora care au nişte interese personale. Eu nu mai înţeleg ce interese au colegii mei, ca să-l dăm jos pe Dragnea? Aşa şi, dacă-l dăm jos pe Dragnea, ce se va întâmpla?”, a declarat Rădulescu pentru RFI.

Citește și: Rezoluție de ULTIMĂ ORĂ, adoptată de PSD Hunedoara - Ce au cerut liderilor de la București în scandalul demiterii lui Liviu Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.