Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#sîeu, la Ministerul Finanțelor - ONG-ul care construiește primul spital Oncologic pentru copii, critici pentru Teodorovici

Inquam Photos / George Calin
eugen teodorovici

Mai multe persoane s-au strans, vineri, la ora 15.00, in fata Ministerului Finantelor, pentru a se alatura protestului #sîeu, fata de lipsa autostrazilor. Oamenii stransi la minister si-au exprimat nemulțumirile legate de Ordinul ANAF pentru înființarea Registrului prin care ONG-urile primesc deduceri fiscale. Printre protestatari s-au numarat si reprezentantii ONG-ului care contribuie la realizarea primului spital de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România, care va fi construit în curtea spital pentru copii „Marie Curie” din București, potrivit Mediafax.

Eugen Teodorovici a avut discutii cu oamenii in fata ministerului.

„Ne-am oprit activitatea 15 minute, pornind de la campania #șîeu și am venit aici să protestăm pentru abuzul pe care îl comiteți din nou asupra ONG-urilor cu acest registru în care ne cereți să dăm declarații pe propria răspundere, cum că noi ne facem activitatea în baza motivului pentru care ne-am înființat și ne cereți de asemenea să ne ducem la Direcția de Impozite și Taxe, care este în subordinea MFP, a ANAF, ca să obține de acolo o hârtie prin care să dovedim din nou că noi ne plătim taxele și impozitele, de parcă nu știți că deja le plătim”, i-a transmis una dintre femeile prezent la protest lui Eugen Teodorovici.

Citeste si Klaus Iohannis ar pregăti referendumul pe justiție (presă)

„Acesta e un proiect de document pus tocmai pentru dezbatere publică. Dacă vreți haideți să discutăm la Finanțe pe acest document”, le-a spus ministrul Finanțelor.

„O să vă trimitem pe e-mail pentru că a fost publicat proiectul foarte târziu pe site. Ca să nu discutăm în stradă, vă vom trimite obiecțiile noastre”, a replicat femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.