Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

10 elevi şi 6 cadre didactice din județul Dolj au fost depistați cu COVID-19 în ultima săptămână

Pinterest
coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Dolj a transmis că în ultima săptămână au fost confirmaţi cu COVID-19 zece elevi şi şase cadre didactice, iar în urma acestora la cinci clase din patru unităţi de învăţământ s-a trecut la cursuri exclusiv online.

DSP Dolj a anunţat că, în perioada 14 – 20 septembrie, au fost confirmaţi cu noul coronavirus câte un elev de la Colegiul Naţional Carol I Craiova, Şcoala Generală Mircea Eliade Craiova, Liceul Petrache Trişcu Craiova (care nu au frecventat colectivitatea), Colegiul Naţional Ştefan Velovan Craiova, Liceul Henri Coandă Craiova. De asemenea, au mai fost confirmaţi doi fraţi de la Şcoala Generală Sfântul Gheorghe Craiova şi trei elevi de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti Craiova dintre care doi nu au frecventat colectivitatea, potrivit news.ro.

Citește și: Profesorii cad pe capete, la doar câteva zile de la începutul școlii: Un liceu se închide, după ce 5 cadre didactice s-au infectat

De asemenea, au fost confirmate cu COVID-19 cadre didactice la Seminarul Teologic Ortodox, Grădiniţa N.Romanescu Craiova, Liceul Tudor Arghezi Craiova, Şcoala Generală Celaru, Liceul Energetic Craiova, Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti Craiova, care nu au frecventat colectivitatea.

În urma acestora cazuri cinci clase au trecut la scenariul trei şi anume cursuri exclusiv online. Este vorba de două clase de la Şcoala Generală Sfântul Gheorghe şi câte una de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti, Liceul Henri Coandă şi Colegiul Naţional Ştefan Velovan.

De asemenea, Prefectura Dolj a precizat că au mai fost confirmaţi cu COVID-19 9 elevi de la Colegiul Militar Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.