Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

100 de metri cubi de lemne fără documente de proveniență, confiscate de polițiști de la o societate din Bihor

padure lemne defrisari

Aproape 100 de metri cubi de lemne, în valoare de peste 12.000 de lei, expediate sau deţinute fără documente legale, au fost confiscaţi de poliţiştii bihoreni de la o societate comercială, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului IPJ, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică - Compartimentul Delicte Silvice împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Bihor şi alături de specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Oradea au efectuat în data de 20 august un control la o societate comercială cu sediul în comuna Tileagd, judeţul Bihor.

CITEȘTE ȘI: Ai grijă la acest medicament banal! Pentru unele persoane poate fi fatal

Aici s-a constatat că societatea comercială respectivă ar fi expediat, dintr-o partidă de pe raza localităţii bihorene Şauaieu, 50 de metri cubi de lemn rotund, specia tei, fără avize de însoţire a materialului lemnos.

Totodată, s-a constatat că societatea deţinea, în aceeaşi partidă, 49,63 metri cubi de lemn rotund, specia tei, fără documente care să ateste îndeplinirea condiţiilor cu privire la legalitatea provenienţei.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

Totodată, cei 50 de metri cubi de lemn rotund, specia tei, în valoare de 6.150 de lei, au fost confiscaţi valoric, iar cei 49,63 metri cubi de lemn rotund, specia tei, deţinuţi fără documente legale, în valoare de 6.104 de lei, au fost confiscaţi şi predaţi în custodia unui ocol silvic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.