Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 oi și capre au fost omorâte de un bărbat cu un utilaj agricol

capital.ro
oaie

Un număr de 11 animale, oi şi capre, au fost omorâte în comuna Stoicăneşti după ce un bărbat ar fi intrat, cu intenţie, cu un utilaj agricol, într-o turmă aflată la păşunat pe terenul său cultivat cu grâu, în acest caz poliţiştii întocmind un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, incidentul a avut loc miercuri, în comuna Stoicăneşti, iar poliţiştii s-au sesizat din oficiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Încă o țară profund afectată de pandemie s-a sucit: A autorizat și ea vaccinul AstraZeneca pentru cei de peste 65 de ani

"Ieri, 10 martie 2021, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stoicăneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate, conducător al unui utilaj agricol, ar fi intrat, cu intenţie, într-o turmă de circa 1.100 de ovine şi caprine, întrucât acestea păşunau pe cultura sa de grâu", precizează sursa citată.

În urma incidentului au fost omorâte 11 animale şi alte patru au fost rănite. Poliţiştii efectuează cercetări în cauză pentru infracţiunea de uciderea animalelor cu intenţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.