Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 persoane reținute în urma unor percheziții la Bârlad

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un număr de 11 persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti la domiciliile mai multor cetăţeni suspectaţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă, din municipiul Bârlad şi comunele limitrofe, informează agerpres.ro

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, peste 90 de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad şi din cadrul secţiilor de poliţie rurală arondate, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat, pe parcursul zilei de joi, 18 percheziţii domiciliare. 

"Poliţiştii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse pentru audieri la sediul Poliţiei municipiului Bârlad. În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea cercetărilor, două arme neletale supuse autorizării, un încărcător cu două cartuşe şi mai multe obiecte destinate pentru lovire, ce ar fi putut fi folosite la comiterea de infracţiuni", se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Ipoteză năucitoare a lui Radu Moraru! Pe cine vrea să SALVEZE Traian Băsescu


Faţă de 11 persoane, domiciliate în municipiul Bârlad, au fost emise de către poliţişti ordonanţe de reţinute pentru o perioadă de 24 ore. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere, loviri sau alte violenţe. Poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că aceste persoane au fost implicate în agresiuni, comise în locuri publice de pe raza municipiului Bârlad, în zilele de 11 şi 30 aprilie. De asemenea, faţă de persoana la care au fost găsite armele se efectuează cercetări şi pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. 

În cursul zilei de vineri, cele 11 persoane vor fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunerea a unei măsuri preventive. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestor persoane, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lâng Judecătoria Bârlad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.