Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

110 cazuri noi de COVID-19 şi 6 decese au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în județul Prahova. Rata de infectare, în scădere

digi24.ro
covid-19

Autorităţile sanitare din Prahova au depistat, în ultimele 24 de ore, 110 cazuri noi de COVID-19, iar şase persoane diagnosticate cu noul coronavirus au decedat, rata de infectare la nivelul judeţului fiind în scădere, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de Prefectura Prahova.

Potrivit acesteia, patru din cele 110 persoane testate pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2 sunt minori, scrie agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu Cercel: ‘Nu vă spălați, nu purtați mască, dar atunci să nu vă mirați că vă îmbolnăviți’

Numărul total al cazurilor depistate până acum în judeţ a ajuns la 9.280, iar 304 persoane din cele confirmate cu noul coronavirus au decedat. Şase decese au fost raportate în ultimele 24 de ore, pacienţii având vârste cuprinse între 43 şi 80 de ani, toţi având comorbidităţi.

Un caz de COVID-19 a fost depistat în rândul angajaţilor Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Prahova. În acest context, sediul CAS a fost închis, miercuri, pentru lucrul cu publicul şi cu furnizorii de servicii medicale în vederea decontaminării spaţiilor prin nebulizare. În această situaţie, ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Citește și: Traian Berbeceanu: ‘Bucureștenii au înțeles și știu că măsurile sunt în sprijinul lor și sunt respectate’

Din cele 412 locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 353 sunt ocupate. La ATI, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate.

Incidenţa cumulată a cazurilor active din ultimele 14 zile din judeţ, raportată la mia de locuitori, este de 1,90, în scădere faţă de ziua precedentă, când rata de infectare a fost de 2,04.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.