Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11.11. - ziua Z (reluarea). În 2020 ministrul Marcel Vela făcea ravagii în lumea interlopă

Marcel Vela

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a emis, marți noapte, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele interlopului bucureștean Viorel Motoi zis „Gongoi”, bărbatul care l-a amenințat în spațiul virtual pe fostul ministru al Internelor, Marcel Vela, care este acum acuzat de DIICOT de coordonarea unui clan  ce stabilea taxe de protecție unor dezvoltatori imobiliari. Asta se întâmpla în 10.11.2021.

Acum fix un an era în derulare o altă mega-operațiune. ”Aproape 100 de persoane au fost reținute pentru 24 de ore după cea mai mare acțiune contra grupărilor de criminalitate organizată. Este o centralizare parțială, pentru că în mai multe dosare încă se fac audieri. Sute de suspecţi au fost ridicaţi ieri şi duşi să dea explicaţii în faţa anchetatorilor. Printre ei şi afaceristul din Capitală, Alexandru Bodi, acuzat că făcea parte dintr-o reţea de trafic de carne vie.

Aproape 400 de suspecți au fost ridicați pentru audieri, iar pentru 98 dintre ei au fost deja emise ordonanțe de reținere. Alte 27 au fost puse sub control judiciar. Au fost ridicate bunuri de milioane de euro.

19 persoane care aveau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea sau mandate europene de arest au fost prinse.”, relata presa de la acea dată.

Așadar... data de 11.11. e una cu ghinion pentru infractori. Anul trecut era ministrul Marcel Vela, anul acesta este ministrul Lucian Bode - amândoi liberali și amândoi cu toleranță zero pentru infractori.

”Aceste acțiuni au în spate sute de ore de cercetare, documentare și anchetă. Mulțumesc angajaților Ministerului Afacerilor Interne pentru devotament și implicare, precum și procurorilor și instituțiilor partenere. Am anunțat de la început  toleranță zero față de infracționalitate. Ofensiva continuă. Vreau să asigur toți cetățenii de bună-credință că MAI este la datorie. Este o instituție de elită în slujba românilor.”, preciza la acea dată ministrul Ion Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.