Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

12 localități din opt județe, afectate de vremea rea

viitura3

Pompierii militari au acţionat în noaptea de luni spre marţi în 12 localităţi din opt judeţe ale ţării afectate de vremea rea, informează un comunicat de presă al IGSU, arată agerpres.ro

Echipele IGSU au intervenit în judeţul Gorj - zona Valea Olteţului din Masivul Parâng pentru salvarea a aproximativ 50 de persoane rămase blocate pe munte din cauza unei viituri care a afectat un drum forestier. 

În judeţul Argeş, s-a acţionat în localitatea Câmpulung pentru degajarea a cinci copaci, două acoperişuri de bloc şi a unui element de construcţie al unui imobil doborât de vânt pe carosabil şi pe trei autovehicule. Totodată, în Albeştii de Muscel, Valea Mare Pravăţ, Bughea de Jos s-a intervenit pentru degajarea acoperişului unei case, a unui stâlp de electricitate şi a unui copac de pe carosabil. 

În judeţul Hunedoara, în localitatea Haţeg s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o casă iar pe DN66 - Defileul Jiului pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. 

De asemenea, în judeţul Iaşi s-a intervenit pentru degajarea acoperişului unei case, iar în judeţul Neamţ în localitatea Roman pentru evacuarea apei dintr-o curte. 

La Sibiu, s-a intervenit pentru degajarea acoperişului unui bloc. 

În localitatea Măldăeni din judeţul Teleorman, s-a acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. 

Potrivit IGSU, nu au fost semnalate probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică. Marţi dimineaţa nu sunt misiuni în derulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.