Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

12 persoane reținute în București: pretindeau că sunt medici și îi înșelau pe pensionari

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

12 persoane au fost reținute și ar putea fi arestate preventiv în cazul vârstnicilor înșelați de medicii de biorezonanță. Pacienților li se vindeau aparate mult mai scumpe decât prețul real. În urma cercetărilor efectuate, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei, cu propunere legală, au anunțat anchetatorii, informează Mediafax.

Măsurile au fost luate în dosarul bătrânilor înșelați de medici de biorezonanță. Bătrânii erau păcăliți cu privire la starea lor de sănătate și apoi lor li se vindeau aparate „minune”, la prețuri exorbitante. Un concentrator de oxigen era vândut cu 15.000 de lei, când pe piață prețul este de 4.000 de lei.

Polițiștii din București au făcut joi șapte percheziții la sediul unei societăți comerciale din Sectorul 6, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

Din probatoriul de până acum reiese că persoanele vătămate erau induse în eroare de către reprezentanții societății comerciale, cu privire la starea lor precară de sănătate, iar în acest context erau determinate să cumpere aparatură nereglementată, din domeniul medical, la prețuri supraevaluate, informează Poliția Capitalei. Prejudiciul în cauză se ridică la peste 150.000 de lei.

Vezi și: Descinderi în București: Polițiștii au săltat țepari care vindeau aparate la supra preț unor bătrâni bolnavi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.