Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Urmărire ca-n filme: A furat o mașină dintr-un mall din București, iar polițiștii au tras cu pistolul într-o cursă nebună

Poliţiştii din Ilfov au participat, duminică, la o acţiune de prindere a unui şofer suspectat de comiterea unei infracţiuni şi care conducea un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti. Bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiei şi şi-a continuat drumul inclusiv atunci când poliţiştii au folosit arma, trăgând în pneurile maşinii. În cele din urmă, autoturismul condus de fugar a fost oprit, iar bărbatul a fost scos din maşină după ce poliţiştii au spart geamul.

Incidentele au avut loc duminică dimineaţă, în zona comunei Ciolpani, scrie news.ro.

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către Poliţia Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni, în zona unui mall din Bucureşti, se deplasează către judeţul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuţe cu numere de înmatriculare. Acţionând cu operativitate, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au observat autoturismul semnalat în zona localităţii Ciolpani şi întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, continuându-şi deplasarea către judeţul Prahova, poliţiştii Ilfoveni au procedat la urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice şi luminoase din dotarea autospecialei de poliţie. În timpul urmăririi, în contextul în care conducătorul auto refuza să oprească, poliţiştii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical şi ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit. La un moment dat, presupusul autor a întors autoturismul pe direcţia Bucureşti, poliţiştii reuşind să-l intercepteze şi să-l oprească, în zona kilometrului 34”, transmite Poliţia judeţeană Ilfov.

Pentru că şoferul a refuzat să iasă din autoturism, poliţiştii au spart unul dintre geamurile. În acel moment, cioburile au produs leziuni minore, atât suspectului, cât şi unuia dintre poliţişti.

Testele rapide privind prezenţa alcoolului sau a drogurilor în organismul şoferului au ieşit negative. Bărbatul respectiv a fost preluat de către poliţiştii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.