Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

13,7 kilometri noi de autostradă, DESCHIȘI circulației de CNAIR - Amenințările premierului Dăncilă i-au SPERIAT!

Q Magazine
Autostradă

Alți 13,7 kilometri de autostradă au fost deschiși, miercuri, circulației rutiere, după ce două loturi din Autostrada Transilvania, între Iernut și Ungheni, județul Mureș, au fost recepționate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România, miercuri au fost recepționate lucrările de la lotul de autostradă Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, iar marți au fost recepționate și lucrările sectorului de autostradă Ungheni – Ogra, în lungime de 10,1 km, potrivit Mediafax.

”Astăzi, de la ora 15.00, aceste loturi au fost deschise circulației rutiere. Valoarea contractului Ungheni – Ogra a fost de 251,349,460 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL - SC Straco Grup SRL. Construcția lotului Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, a avut o valoare de 55.782.941,89 lei fără TVA, iar antreprenor a fost Asocierea Geiger Transilvania SRL – Wilhem Geiger GmbH&Co.KG”, arată CNAIR.

Autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureş, parte din Autostrada Transilvania, este împărţită în patru loturi, între Ungheni şi Ogra, având o lungime de 10,1 kilometri (lotul 1), între Ogra şi Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri (lotul 2), între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri (lotul 3), repsectiv între Chețani și Câmpia Turzii, lungimea pe acest tronson fiind de 15,6 kilometri.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat, întrebat fiind când se vor deschide circulației celelalte două loturi, între Iernut și Câmpia Turzii, că termenul este 2019, iar dacă nu va fi respectat vor exista penalizări.

Citește și: Victor Ponta a EXPLODAT după lovitura încasată de la PSD: Au acceptat să fie ciuma roșie pentru cei care i-au votat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.