Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a EXPLODAT după lovitura încasată de la PSD: Au acceptat să fie ciuma roșie pentru cei care i-au votat

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Victor Ponta, reacție de ultimă oră după lovitura încasată de PRO România de la PSD, prin care sunt afectați și mii de pensionari din România.

"PRO Romania a reusit in Parlament sa impuna decizii importante. Azi dimineata deputații PRO Romania au obținut unanimitate pe amendamentul depus în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, prin care punctul de pensie va avea valoarea de 1875 lei, începând din data de 1 ianuarie 2019. În varianta inițială, susținută de Dragnea și Dancila, creșterea punctului de pensie era etapizata pe durata a 3 ani, după cum urmeaza:

- 1 septembrie 2019 - 1265 lei

- 1 septembrie 2020 - 1775 lei

- 1 septembrie 2021 - 1875 lei

Update : din pacate, asa cum puteti vedea in filmuletul de mai jos, la Comisia de munca deputatii PSD au indeplinit ordinul de la Partid si au respins fara nicio discutie sau explicatie aceasta masura care era importanta pentru toti pensionarii ( au fost bine coordonati de catre dl Solomon de la Barlad.

PRO Romania isi face datoria fata de pensionari dar si fata de contribuabilii din Romania care trebuie sa stie exact cum ii afecteaza legea / dar iata ca deputatii PSD din Comisia de Munca au acceptat sa fie ca o “ciuma rosie” tocmai pentru cei care i-au votat!

Citește și: Victor Ponta, MESAJ FULGER după sondajul care arată prăbușirea PSD

Legea Pensiilor nu este propusa de catre noi / a fost propusa de catre Guvernul Romaniei/ noi doar am lamurit termenul de intrare in vigoare / daca au bani cum au spus atunci sa intre in vigoare de la 1 Ianuarie/ daca nu au bani atunci sa spuna acest adevar dureros si nu mai votam deocamdata legea noua ! E foarte clar si simplu", a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.