Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

13 milioane de euro, cauțiune pentru Sebastian Ghiță

sebastianGhita

DNA a stabilit o cauțiune în valoare de 13 milioane de euro pentru deputatul Sebastian Ghiță. Procurorii au dispus și măsura controlului judiciar. Decizia vine după ce deputații au respins cererile de reținere și arestare pe numele acestuia.

Sebastian Ghiță este acuzat pentru două (2) infracțiuni de dare de mită, două (2) infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În referatul DNA cu propunerea de arestare pe numele procurorilor Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă, precum și a polițiștilor Viorel Dosaru și Constantin Ispas,  se arată că Sebastian Ghiță și-a permis să comită o gamă diversificată de fapte, beneficiind de sprijinul autorităților.

„Conchizând, după anul 2010, sub paravanul protecției autorităților, Ghiță Sebastian Aurelian și-a permis să comită o gamă diversificată de fapte care pot întruni elementele constitutive ale unor infracțiuni (folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, infracțiuni de dare de mită, șantaj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere)”, se arată în referatul DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.