Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

14 kilograme de cannabis descoperite într-o sobă adusă în țară prin curier

canabis

Trei persoane au mers în Spania și au trimis în țară, ambalate în folii de plastic ascunse într-o sobă, 14 kilograme de canabis. Cei trei au fost prinși în flagrant când au primit coletul de la curier, în București.

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, fac cercetări în cazul a trei persoane, acuzate de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc, potrivit mediafax.

„S-a reținut că, la data de 4 februarie 2024, aceștia ar fi introdus în România, printr-o firmă de curierat, peste 14 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în folie de plastic, ascunse într-o sobă”, spun polițiștii.

Din cercetări, a reieșit că doi dintre cercetați s-au dus în Spania și au procurat drogurile, le-au fi trimis în țară prin firma de transport. Ei au fost prinși în flagrant delict, în municipiul București, după preluarea coletului.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a 3 persoane pentru 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă, față de doi dintre cercetați, conform propunerii formulate, pentru 30 de zile. Al treilea este cercetat sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.