Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

15 angajaţi ai clubului spaniol de fotbal Alaves au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus

Un număr de 15 angajaţi ai clubului spaniol de fotbal Alaves au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus, a anunţat miercuri gruparea din La Liga, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Vestea vine după ce Alaves a dezvăluit sâmbătă că doi membri ai staff-ului său tehnic au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus, fiind vorba de cazuri asimptomatice.

"Au fost 15 cazuri pozitive, dintre care trei de la prima echipă a lui Deportivo Alaves şi şapte membri ai staff-ului tehnic", a indicat formaţia bască într-un comunicat. "De la Kirolbet Baskonia (echipa de baschet a clubului - n. r.) nimeni nu a fost testat pozitiv. Au fost afectaţi de asemenea cinci angajaţi ai clubului", se precizează în comunicat.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

"Clubul a luat decizia de a efectua aceste teste în conformitate cu politica noastră de responsabilitate faţă de oamenii care fac parte din familia noastră, iar rezultatele arată că a fost cea mai bună şi mai rapidă modalitate de a descoperi cazurile şi a lua măsurile de prevenire necesare pentru a reduce, în măsura posibilului, contaminarea. Cei care au avut rezultate pozitive nu prezintă niciun fel de simptome şi se simt bine", a adăugat Alaves.

Spania este pe locul doi, după Italia, pe lista ţărilor europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, miercuri după-amiază fiind confirmate 558 de decese la aproape 14.000 de cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.