Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

15 focoase nucleare în România: Klaus Iohannis a fost informat / presa

romania, NATO

Mutare strategică de proporţii pe teritoriul României cu consecinţe pe termen lung. Şi preşedintele Klaus Iohannis a fost informat. Se pare că la varful sistemului s-a vorbit pentru prima oara despre viabilitatea unui proiect privind relocarea de focoase nucleare in tara noastra. Surse din cadrul „celulelor de criza” care gestioneaza relatiile externe ale Romaniei vorbesc chiar de stabilirea unui numar concret, de 15 focoase nucleare care vor fi adapostite in baze militare americane din sudul tarii, conform national.ro.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Şi asta nu e tot. Se pare că şefii NATO vor să infiinteze in Romania un Centru de constraspionaj militar. Acesta ar ar avea legatura tocmai cu pregatirea terenului pentru a se stabili securitatea necesara unui proiect de o asemenea importanta. Lui Iohannis i s-a explicat, fie si in linii mari, de ce este necesar acest centru de constraspionaj. Demararea unui proiect care prevede aducerea unui numar de 15 focoase nucleare in Romania, statul est-european ramas cel mai loial Washington-ului, chiar daca va fi transpus in cele din urma in practica va arata lumii intregi ca SUA nu renunta la statutul de „jandarm mondial”. În loc ca focoasele sa ajunga in Tarile Baltice, asa cum se pare ca prevedea planul initial, instalarea lor in Romania ar fi ceva mai usor de digerat de catre Vladimir Putin, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.