Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

150.000 de măşti au fost donate de mai multe personalități din lumea fotbalului portughez, printre care Cristiano Ronaldo, Mourinho și Joao Felix

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Un total de 26 de personalităţi din lumea fotbalului portughez care colaborează cu firma de reprezentare Gestifute, între care fotbaliştii Cristiano Ronaldo (Juventus) şi Joao Felix (Atletico Madrid) şi antrenorul Jose Mourinho, s-au alăturat unei donaţii comune de 150.000 de măşti pentru Spitalul Santo Antonio din Porto (Portugalia), informează agenţia EFE.

Conform presei lusitane, la această iniţiativă s-au mai alăturat jucători precum Pepe, Goncalo Guedes, Joao Cancelo, Andre Silva, Bernardo Silva, Diogo Jota, Nelson Semedo, Dyego Sousa, Joao Moutinho, Joao Camacho, Rui Patricio, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

Alături de Mourinho (Tottenham) mai participă la această campanie antrenorii Bruno Lage (Benfica) şi Nuno Espirito Santo (Wolverhampton).

Cristiano Robnaldo şi Jorge Mendes, fondatorul companiei de impresariat sportiv Gestifute, au donat săptămâna trecută echipament pentru 35 de noi secţii de terapie intensivă de la spitale din Lisabona şi Porto pentru lupta cu pandemia de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.