Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

170 de mii de ţigarete au fost confiscate în urma a 13 percheziţii, în Giurgiu

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Peste 170 de mii de ţigarete în sumă de 70 de mii de lei, susceptibile a proveni din contrabandă, au fost ridicate în urma unei acţiuni de prindere în flagrant delict şi a 13 percheziţii efectuate de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Giurgiu, Suceava şi Buzău, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu, conform Agerpres.

"În noaptea de marţi spre miercuri, poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Giurgiu, Suceava şi Buzău au efectuat o prindere în flagrant delict şi 13 percheziţii domiciliare la persoane bănuite că, în perioada octombrie 2017 - februarie 2018, ar fi achiziţionat şi comercializat ţigări provenite din contrabandă. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. Din cercetări au rezultat indicii că un bărbat, de 52 ani, din judeţul Suceava, ar fi colectat la domiciliu ţigări de contrabandă provenite din Ucraina, iar ulterior, prin intermediul a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 56 de ani, din Bucureşti şi Giurgiu, le-ar fi transportat în Capitală în vederea comercializării prin intermediul mai multor persoane fizice", se arată în comunicatul de presă.

În cadrul percheziţiilor au fost confiscate 170.160 de ţigarete, în valoare totală de 70 de mii de lei. Totodată, au fost indisponibilizate două autoturisme, suma de 3.500 de euro şi suma de 5.300 de lei.

La sediul IPJ Giurgiu au fost conduse nouă persoane în vederea cercetărilor.

Faţă de şapte persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale şi instanţei, cu propuneri procedurale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.