Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

172 de posesori de carduri Visa se califică la Loteria bonurilor fiscale

card

Detinatorii de carduri Visa au efectuat 172 de tranzactii pe 16 septembrie, cu valori cuprinse între 274 si 274,99 lei fiecare, fiind eligibili pentru a câstiga unul dintre cele 100 de premii acordate la Loteria fiscala, daca au pastrat bonurile de cumparaturi.

Bonurile în valoare de 274 lei emise pe 16 septembrie au iesit câstigatoare la extragerea de duminica a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totala de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscala (ANAF) și al C.N. "Loteria Româna" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câstigatoare, va fi efectuata la o data ulterior anuntata o noua extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de câstigatori.
Extragerea a vizat bonurile emise în luna septembrie.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza începând cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigator, alaturi de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscala.

Un bon fiscal este considerat câștigator doar daca îndeplinește cumulativ condițiile prevazute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigatoare în prima etapa de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP și ANAF.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigatoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de doua zile catre ANAF în vederea încarcarii rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitații bonurilor fiscale câștigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

Mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.