Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

18 cetăţeni asiatici, depistaţi când voiau să treacă ilegal frontiera, în Serbia

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, în acest sfârşit de săptămână, 18 cetăţeni asiatici cu permise de şedere valabile în România, care voiau să treacă ilegal frontiera, în Serbia, de pe raza judeţului, unii dintre ei dorind să ajungă în Grecia.

Poliţiştii de frontieră din sectoarele Cruceni şi Jimbolia au depistat două grupuri formate şapte, respectiv şase cetăţeni din Nepal, toţi cu permise de şedere valabile pe teritoriul României, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, luni, AGERPRES.

În cadrul unei acţiuni de combatere a migraţiei ilegale, sâmbătă au fost depistate cele două grupuri, iar în cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei 13 cetăţeni străini sunt cetăţeni din Nepal, cu vârste cuprinse între 24 de ani şi 43 de ani, toţi având permise de şedere valabile pe teritoriul României. Ei au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu intenţia de a ajunge în Grecia.

În sectorul Lunga au fost depistaţi alţi cinci cetăţeni din Bangladesh în tentativă de trecere ilegală a frontierei, cu toţii având vize de muncă pe teritoriul ţării noastre şi care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.