Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

18 migranţi au fost găsiţi ascunşi într-un microbuz cu marfă şi alţi şase pe câmp, la frontieră

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră
Microbuzul, care era condus de un cetăţean turc şi transporta piese auto din Turcia în Olanda, a fost verificat la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, în compartimentul destinat transportului de marfă, 18 cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Egipt, Siria şi Palestina, cu vârste cuprinse între 19 şi 34 de ani, ce au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale", a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Tot în zona Nădlac, la aproximativ 10 metri de linia de frontieră cu Ungaria, a fost interceptat un grup format din şase persoane care mergeau pe jos. Acestea sunt din Bangladesh, au vârste cuprinse între 21 şi 51 de ani şi au intrat legal în ţara noastră.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi în cazul şoferului microbuzului şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat în cazul migranţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.