Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

19 morţi şi 139 de persoane infectate, arată noul bilanţ al coronavirusului în Iran

NBC News
coronavirus

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii de la Teheran, Kianush Jahanpur, a anunţat miercuri că 19 oameni au murit din cauza coronavirusului, iar alţi 139 sunt infectaţi, potrivit Reuters. Preşedintele Iranului savertizează că epidemia ar putea fi folosită de alte state împotriva ţării sale, potrivit Mediafax.

În contextul tensiunilor regionale din ultima perioadă, preşedintele Hassan Rouhani a declarat că „inamicii Iranului” ar putea să profite de situaţia generată de coronavirus pentru a lovi în economia ţării sale.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

î„Coronavirusul nu ar trebui să fie transformat într-o armă prin care inamicii noştri să lovească în producţia ţării. Americanii şi ceilalţi inamici ai noştri din această perioadă, au vrut, în ultimii doi ani, cu sancţiunile şi propaganda lor, să oprească producţia şi activităţile economice din această ţară pentru ca oamenii să sufere”, a afirmat președintele Iranului, Hassan Rouhani.

În momentul de faţă, Iranul a depăşit Italia ca număr al deceselor şi se află, după China, pe al doilea loc la nivel mondial în privinţa morţilor cauzate de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.