Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20 de kilograme de canabis, găsite în locuința unui bucureștean

diicot3

Un tânăr de 27 de ani din Capitală, Sebastian Niculae, a fost reţinut vineri de procurorii DIICOT, după ce în locuinţa acestuia din Sectorul 2 au fost găsite 30 de kilograme de canabis. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii şi ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat joi o percheziţie la locuinţa lui Sebastian Niculae, situată în Sectorul 2, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de 30 de kilograme de canabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum şi o cultură indoor care conţinea 16 plante canabis şi 23 de grame de rezină de canabis.

Lovitură pentru administrația Trump: Omul său, agent de lobby pentru Guvernul turc


De asemenea, au fost găsite sisteme complete de întreţinere a culturii indoor de canabis (instalaţii de iluminat, filtrare a aerului, umidificare, irigare programată, reflectare a luminii, ermetizare şi de încălzire) şi sisteme complete de preparare şi ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare). 

Totodată, a fost ridicată suma de 5.100 de lei, susceptibilă a proveni din traficul de droguri, precum şi telefoane mobile şi cartele. 

Sebastian Niculae va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.