Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20 de tone de gunoi menajer şi haine au ars într-un incendiu din județul Giurgiu

Ziua de Constanța
incendiu tulcea stuf

Un număr de 24 de subofiţeri din cadrul ISU Giurgiu cu patru autospeciale cu apă şi spumă au intervenit în ultimele 24 de ore pentru stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată în judeţul Giurgiu şi a unui incendiu care a cuprins 20 de tone de gunoi menajer şi haine la Mihăileşti.

"În ultimele 24 de ore, pompierii giurgiuveni au fost prezenţi la datorie pentru intervenţia imediată la solicitările cetăţenilor şi gestionarea optimă a situaţiilor de urgenţă produse la nivel local. Astfel, aceştia au intervenit pentru stingerea a patru incendii de vegetaţie uscată în localităţile Ulmi, Novaci, Mihăileşti şi pe A 1, la kilometrul 31, unde a ars o suprafaţă totală de zece mii de metri pătraţi. Totodată, pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Mihăileşti au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la Mihăileşti în urma căruia au ars resturi menajere şi 20 tone de materiale textile", se arată într-un comunicat de presă emis joi de ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: 'Urmează 4 luni grele. Va urma un nou val, care va fi în toamnă'

Focul deschis în spaţii deschise a fost cauza principală a incendiilor de vegetaţie uscată şi gunoi menajer din judeţul Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.