Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

200 de pacienți internați la Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu își vor petrece vara într-o Grădină Terapeutică

Peste 200 de pacienți internați la Spitalul de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu” își vor petrece vara într-o Grădină Terapeutică. Asociația Zi de Bine va construi o seră în care va planta microplante și flori pe o suprafață de 240 mp, potrivit Mediafax.

Asociația Zi de Bine și producător local de microplante din România și-au propus să creeze un spațiu relaxant pentru pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”.

Sera se va întinde pe o suprafață de 240 mp și va conține microplante și plante ce se pot recolta la intervale scurte de timp, astfel încât toți pacienții să se poată implica în îngrijirea acestora.

Citește și: Directorul Spitalului Colentina ÎL CONTRAZICE pe Horațiu Moldovan: Pacienții cu boli GRAVE ar mai fi trăit 30 de ani dacă nu luau coronavirus

Amenajarea spațiului începe încă din iulie. În același timp, locul va fi decorat cu flori, băncuțe și foișoare pentru ca pacienții să se poată odihni și bucura de peisaj.

„O nouă lună, o nouă cauză. Cu o floare nu se face primăvară, dar cu câteva răsaduri bine alese și un loc amenajat special pentru ele, poate să fie vară tot timpul anului pentru pacienții internați în Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu. Medicamentele îi ajută să țină sub control afecțiunea de care suferă, însă grădina le oferă un ROST. Într-o lume în care nu-și mai găsesc locul, se vor simți din nou utili, vor putea contribui cu timpul și mâinile lor la ROD. ROST, ROD și TIHNĂ - asta ne dorim să dăruim în Iulie, alături de fiecare Rac sau Leu, sau pur și simplu, om bun care simte că are ce oferi”, au declarat Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele asociației Zi de Bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.