Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

200 de suporteri vor susține Naționala României la meciul din Insulele Feroe

news.ro
nationala romania

Federația Română de Fotbal a anunțat, sâmbătă, că naționala condusă de Cosmin Contra va fi susținută de peste 200 de suporteri la meciul din Insulele Feroe, care va începe la ora 19:00, în grupa F din preliminariile EURO 2020, potrivit Mediafax.

Dintre cei 200 de fani, cei mai mulți sunt stabiliți în Insulele Feroe, însă va exista și un grup sosit din țară.

De asemenea, România va avea parte de o susținere masivă și la meciul cu Norvegia, care va avea loc marți, pe Arena Națională. 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori s-au înscris pentru a asista la meciul crucial în vederea calificării la turneul final din 2020.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

Tot sâmbătă, FRF a mai anunțat că oficialii Insulelor Feroe au luat decizia de a uda abundent gazonul sintetic de la Torshavn, unde se va disputa partida cu România.

"Procedurile UEFA s-au schimbat în ultima perioadă și lasă exclusiv gazdelor decizia udării terenului, indiferent de natura lui, la începutul jocului și la pauză (Anterior, acest aspect era subiectul înțelegerii dintre cele două echipe, iar în lipsa acesteia decizia aparținea delegatului UEFA, care decidea funcție de starea terenului și condițiile meteo)", se arată pe frf.ro.

Sâmbătă, de la ora 19:00, România va întâlni Insulele Feroe, la Torshavn, în runda a șaptea grupei F de calificare la EURO 2020. Partida cu Norvegia este programată marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. După şase runde din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România ocupă locul 3, cu 10 puncte. Lider este Spania, cu 18 puncte, iar poziţia secundă îi aparţine Suediei, care are 11 puncte. La turneul final se vor califica primele două clasate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.