Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

2024 este anul Dragonului de Lemn. Ce înseamnă lemnul în zodiacul chinezesc

X
Dragonul de lemn

2024 este anul Dragonului de Lemn. Ce înseamnă lemnul în zodiacul chinezesc

Conform calendarului chinezesc, Anul Nou 2024 este sub semnul Dragonului de Lemn. Perioada în care se desfășoară este între 10 februarie 2024 și 28 ianuarie 2025. Vestea bună este că astrologii promit noroc și prosperitate. Află de mai jos ce înseamnă lemnul în zodiacul chinezesc.

Conform horoscopului chinezesc, acesta este cel mai puternic semn, simbolizând puterea și energia. Elementul Dragonului de Lemn este personificarea creșterii și dezvoltării. Culoarea verde a Dragonului de Lemn e asociată cu înflorirea naturii, cu o viață nouă.

Prioritatea de anul viitor este stilul practic și bogăția materială. Ce va aduce Dragonul de Lemn Verde? Toată lumea își va simți puterea și se va afla în mijlocul unor evenimente grandioase. Aceasta este o șansă de a face un salt uriaș înainte, de a obține recunoaștere și succes.

Ce înseamnă lemnul în zodiacul chinezesc

Simbolul anului 2024 este o creatură mitică cu o putere extraordinară. Potrivit tradițiilor chineze, Dragonul de Lemn personifică puterea imperială. Este considerată întruchiparea principiului masculin, Yang, care guvernează cu o mână fermă. Elementul său nativ, Pământul, înseamnă stabilitate, fiabilitate.

Pe măsură ce 2024 trece sub semnul Dragonului de Lemn, se vor face progrese semnificative. Pământul hrănește Lemnul, se umple cu energie, promovează creșterea rapidă. Cu acest tip de sprijin, este ușor să obții rezultate spectaculoase pe toate planurile. Cu toate acestea, chiar și victoriile pot avea un caracter aparent, trebuie să fii pregătită pentru orice.

Puterea Dragonului de Lemn se extinde în toate sferele vieții, influența sa putând fi urmărită în fiecare eveniment din 2024. Dragonul de Lemn își împărtășește cu generozitate norocul și creează un sentiment de victorie iminentă. Mai mult, el acționează în mod deliberat, se poartă cu mare demnitate, așa cum ar trebui să facă o ființă nobilă.

Chiar la începutul anului, în luna Iepurelui, starea de spirit va fi excelentă. Martie dă speranță pentru ce este mai bun, indicând schimbări iminente. Aceasta este o perioadă de tranziție în care patronul anului 2024 abia începe să-și exerseze puterea.

În relațiile de cuplu, romantismul domnește, îndrăgostiții se bucură de fericire și liniște, se străduiesc să uite toate lucrurile rele. În afaceri, există motive de optimism: proiecte promițătoare sunt pe cale să se întâmple.

Noul an 2024 prezintă multe oportunități de a face lumea un loc mai bun. Cu toate acestea, poate apărea un obstacol neașteptat și anume mândria. Dragonul de lemn, în ciuda abilităților sale intelectuale și creative, se distinge prin sensibilitate și încăpățânare. Dacă se simte rănit, își pierde instantaneu atitudinea optimistă.

Cea mai problematică perioadă din 2024 va fi luna Câinelui. În octombrie, entuziasmul se va estompa puțin. Poate exista dorința de a renunța la tot și de a găsi timp pentru odihnă, care este cel mai probabil decizia corectă.

Personalitatea celor născuți în 2024

Din copilărie, micuții năcuți în anul 2024 se vor distinge printr-o personalitate independentă. Opinia lor trebuie luată în considerare, altfel nu va ieși nimic bun din asta. Acest copil este atât de încrezător în sine încât nu recunoaște autoritățile, are încredere doar în fapte. Încearcă să nu manifeste nemulțumire, știe să rezolve conflictele. Este curios, iubește să studieze.

Puternicul Dragon își împărtășește cu generozitate puterea cu oamenii născuți în 2024. Există întotdeauna un loc pentru un miracol în viața lor: riscul este justificat, angajamentele au succes, iar dragostea este reciprocă. Deși nu poți construi prosperitatea numai pe baza norocului, trebuie să faci un efort. O persoană născută în 2024 este atât de talentată încât poate avea orice profesie.

Copilul născut în 2024 nu se teme de concurență. Este inteligent, elocvent, fermecător, renumit pentru caracterul său lipsit de conflicte.

Dragonul de Lemn Verde va deveni un simbol al progresului și prosperității.

Sub protecția Dragonului de Lemn, o femeie născută în 2024 este o femeie grozavă. Posedă o inteligență aparte și o creativitate extraordinară. Îi place să fie în centrul atenției, se remarcă prin frumusețe și bune maniere. Femeia Dragon este întruchiparea perfecțiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.