Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20% din personalul Spitalului Militar evită să se vaccineze: mesaj de încredere din partea comandatului Florentina Ioniţă

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 3

Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, a declarat marţi că aproximativ 80% din personal şi-a exprimat dorinţa de a se vaccina anti-COVID, inforemează Agerpres.

Medicul militar a spus că este foarte important să fie respectate procedurile şi mult mai important este ca oamenii să fie informaţi.

Citește și: Campania de vaccinare, începută cu stângul. O recunoaște chiar Valeriu Gheorghiță: 'A fost o situație extrem de neplăcută'

"Este foarte important să fie respectate procedurile, mult mai important este ca oamenii să fie informaţi, personalul medical, întreaga populaţie să fie informată că acest vaccin are toată încrederea şi toate elementele de siguranţă pentru a fi administrat, că în cadrul Spitalului Militar, de exemplu, aproximativ 80% din personalul medical şi administrativ şi-a exprimat dorinţa de a fi vaccinat", a afirmat Florentina Ioniţă Radu.

Ea a transmis şi un mesaj de încredere în ceea ce priveşte vaccinarea şi a spus că este foarte important ca a doua doză de vaccin să se facă la timp.

Citește și: Cătălin Tolontan intră tare! Anchetă despre spitalul de campanie inaugurat de Klaus Iohannis: cinci pacienți cu Covid au murit cu infecții nosocomiale

"Am început ieri doar cu 20 de vaccinări, pentru că a fost prima zi şi a trebuit să ne reglăm anumite aspecte, dar vom continua şi în maximum o săptămână Spitalul Militar Central va încheia activitatea de vaccinare. Foarte important este ca oamenii să fie înştiinţaţi şi să se facă şi rapelul. Este foarte important ca a doua doză să se facă la timp. (...) În ceea ce priveşte Spitalul Militar Central şi personalul Spitalului Militar Central, transmitem tuturor un mesaj de încredere. Aveţi încredere în acest vaccin!", a spus medicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.