Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

25 de cazuri noi de COVID-19 în Gorj, în ultimele 24 de ore, şi încă un deces asociat bolii

Pinterest
relaxare coronavirus

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns, marţi, la 599 în judeţul Gorj, cu 25 mai multe decât luni, fiind înregistrat şi un nou deces, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Daiana Militaru.

Potrivit sursei citate, nu mai există persoane în carantină instituţionalizată. Un număr de 661 persoane se află în autoizolare la domiciliu, dintre care 105 au intrat în autoizolare în ultimele 24 de ore, iar 40 au ieşit din autoizolarea la domiciliu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Victorie uriașă marca Klaus Iohannis, după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent’

"Până în momentul de faţă, 599 de persoane din judeţul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 298 de persoane sunt vindecate şi externate, iar 17 persoane au decedat. Ultimul deces s-a înregistrat astăzi, 21 iulie. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 ani, care prezenta şi alte afecţiuni medicale: insuficienţă cardiacă cronică, boală cronică renală şi demenţă. Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcţie de evoluţia epidemiologică", a anunţat Daiana Militaru.

DSP Gorj face apel, în continuare, către cetăţeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară şi distanţare interpersonală, precum şi reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii şi limitării extinderii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.